Forskningsaktuelt

Aktuelle forskningssaker

• mammoscreening Die Zeit støtter avvikling av mammografiscreening 22. jan. 2018

Den tyske avisen «Die Zeit» uttrykker i en større artikkel støtte for Mette Kalagers forskning og lederartikler om mammografiscreening. Avisen anbefaler den neste tyske regjeringen å avskaffe organisert mammografiscreening i Tyskland.

• cas507 Samarbeidsprosjekt mellom MED og HF får støtte fra CAS 19. okt. 2017

En internasjonal, tverrfaglig forskergruppe, ledet av forskere fra MED og HF, fikk nylig støtte fra Centre for Advanced Study (CAS) for å forske på «kunnskapsoversettelse».

24. apr. 2018 15:00 - 16:00 , Frederik Holst Hus, room 271

Information meeting for master, medical and PhD students from University of Oslo about the mobility opportunities with EXCEL SMART.

26. apr. 2018 09:00 - 14:00 , Nye Auditorium 13, Domus Medica, Gaustad

CAN A HUMAN RIGHTS BASED APPROACH ACCELERATE REDUCTION OF UNDERNUTRITION AND OBESITY?

The seminar is open to everybody and free of charge, but online registration is required.