Forskningsarrangementer

30 mai
Portrett
Tid og sted: 30. mai 2017 17:00 - 19:00, Litteraturhuset

Helsetjenesten i USA har store utfordringer, og fremtiden er nå mer usikker enn på lenge. På denne boklanseringen vil Obamacare-arkitekt Dr. Ezekiel Emanuel presentere sin kommende bok "Prescription for the Future".

Flere kommende arrangementer

Tid og sted: 1. juni 2017 10:15, Auditorium, Gydas vei 8, Oslo

M.Sc. Yousef Mohammad Mustafa Jaradat ved Institutt for helse og samfunn avholder prøveforelesning over oppgitt emne: «How to measure stressful working conditions in nurses - an overview of available questionnaires, their validity and interrelations in the Palestinian».

Tid og sted: 1. juni 2017 13:15, Auditorium, Gydas vei 8, Oslo

M.Sc. Yousef Mohammad Mustafa Jaradat ved Institutt for helse og samfunn vil forsvare sin avhandling for graden ph.d.: «Workplace Stress Among Nurses Stressful working conditions, shift work, and workplace aggression among Nurses in Hebron District, West Bank, Palestine».

AGS bruker otoskop på eldre pasient
Tid og sted: 12. juni 2017 11:00 - 15:00, Eilert Sundts hus, A-blokka: Aud 7

Hvorfor trenger kommuner og spesialisthelsetjenesten avanserte geriatriske sykepleiere og hvordan kan denne kompetansen brukes best mulig? Helsedirektoratet, kommuner og forskere ved UiO bidrar med ulike perspektiv. Seminaret er gratis og åpent for alle. Påmelding innen 2. juni.

The view of Oslo from Ekeberg
Tid og sted: 29. sep. 2017 08:30 - 30. sep. 2017 12:30, Hotel Bristol, Oslo

Welcome to Oslo and the 2017 GRIN: General Practice Research on Infections meeting. It is hosted by The Antibiotic Center of Primary Health Care and The Department of General Practice, University of Oslo.