English version of this page

Nasjonal forskerskole i allmennmedisin - NAFALM

Forskerskolen supplerer den eksisterende ph.d-utdanningen ved de medisinske fakultetene i Norge ved å gi forskerutdanning spesielt rettet mot det allmennmedisinske fagfeltet.

Søknad og opptak

Vi har opptak en gang per år. Du må være tatt opp, eller planlagt tatt opp, ved ph.d-programmet på ditt hjemmeuniversitet.

Neste søknadsfrist er 25.mai 2017.

Kontakt oss

Kurs og seminarer

15. aug. 2017 10:00 - 15:00 , Bergen
19. sep. 2017 - 21. sep. 2017 , Quality Hotel Leangkollen, Asker
19. sep. 2017 - 21. sep. 2017 , Leangkollen
13. nov. 2017 - 15. nov. 2017 , Oslo
9. apr. 2018 - 11. apr. 2018 , Bergen

Forskerprofiler

 • Kjersti Nøkleby

  Kommer de riktige pasientene til diabetespoliklinikkene? Hvor stor er variasjonen i behandlingskvaliteten for pasienter med type 2-diabetes i primær- og spesialisthelsetjenesten?

 • kathy---lite Kathy Ainul Møen

  Dette PhD-prosjektet er en del av et større intervensjonsstudie for å øke oppmøte til den eksisterende livmorhalskreftscreening-programmet blant innvandrerkvinner.

NAFALM blogg

 • frydis_disputas_mjidjjr Frøydis Gulbrå har disputert

  Frøydis Gulbrå forsvarte sin avhandling “Children as next of kin and the general practitioner: A qualitative study about the general practitioner’s opportunities to help.” ved Universitetet i Bergen tirsdag 30.april.

 • bilde8 Forskning mellom akupunkturnåler og skyskrapere i Shanghai

  Ved Avdeling for allmennmedisin på Universitetet i Oslo har en liten forskningsgruppe de siste årene gjennomført studier som ser på bruk av akupunktur på spedbarnskolikk og akutte ryggsmerter. Høsten 2016 dro vi til Shanghai i akupunkturens hjemland Kina for å se på bruken av denne behandlingen og utveksle erfaringer med kinesiske forskere. Vi sitter igjen med spennende erfaringer om hvordan vi tar med vår forståelse inn i møte med en annen form for medisin, og det gjør også kineserne.

 • studenter-alle Søknadsfrist for nytt NAFALM-kull er 25.mai

  NAFALM utviklar ein ny generasjon allmennmedisinske akademikarar. Odd Martin Vallersnes, som nå jobbar i staben, gjekk på det første NAFALM-kullet.