Helsam i media

Dette er et automatisk uttrekk av saker fra medier der instituttet og våre forskere er omtalt. Tjenesten er levert av medieovervåkingsbyrået Opoint.

• Misbruker forfatterskap for å bygge karriere 20. apr. 2018
    Publisering. Hver tredje forsker innrømmer at de har satt opp en medforfatter som ikke fortjener det, viser ny studie.
  • Rettsvitenskap er det mest populære studiet ved UiB 19. apr. 2018
    - Det er svært gledelig at vi har mange og kvalifiserte søkere til masterstudiet i rettsvitenskap, sier Karl Harald Søvig, dekan ved Det juridiske fakultet.
  • Universitetet i Bergen setter ny søkerrekord 19. apr. 2018
    Universitetet i Bergen setter ny søkerrekord for femte året på rad, Norges Handelshøyskole er fremdeles det nest mest populære studiet i Norge, og Høyskolen på Vestlandet
  • Utenfor godkjent bruk - er det innafor? 18. apr. 2018
    I Dagens Medisin har det de siste par ukene vært en rekke artikler om off label-bruk av legemidler til pasienter med multippel sklerose (MS). Systematisk bruk av legemidler
  • Deler erfaringer mellom sykehus 18. apr. 2018
    I mars kom NFF-leder Fred Hatlebrekke og en delegasjon fra Diakonhjemmet i Oslo til Haraldsplass for å høre mer om hvordan de har løst oppgaveglidning innen skulder.
  • Tre av fire menn overvektige 18. apr. 2018
    VI BLIR STADIG TYNGRE: Nå er tre av fire norske menn overvektige, viser en norsk helseundersøkelse.
  • Ph.d.-disputaser 17. apr. 2018
    Buru Gilbert Moatshe, Knee dislocations: epidemiology, biomechanics and clinical outcomes.
  • Folkehelsejegeren 17. apr. 2018
    Hun jaktet landet rundt etter den norske folkehelsen og fant ut at helse handlet mer om livsinnstilling enn fravær av sykdom.
  • K.Å. Salvesen svarer 17. apr. 2018
    B. Hofmann svarer K.Å. Salvesen i et innlegg som du kan lese på våre nettsider.
  • Svangerskapsdiabetes øker risiko for senere sykdom 17. apr. 2018
    Svangerskapsdiabetes gir økt risiko for type 2-diabetes, høyt blodtrykk og iskemisk hjertesykdom, viser stor britisk studie.
Publisert 19. mai 2014 09:56 - Sist endret 19. mai 2014 10:00