English version of this page

Molekylær ernæring

Vår forskning dreier seg om molekylære mekanismer for hvordan næringsstoffer samvirker med andre bioaktive stoffer, også inkludert genregulering.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.no

Om forskningsgruppen

Vi baserer vår forskning på studier av subcellulære fraksjoner, celler, organer og hele organsimer, både fra dyr og mennesker. Våre studier dreier seg om opptak, transport, omsetning og utskillelse av viktige næringsstoffer, først og fremst fettstoffer. I tillegg undersøker vi hvordan disse næringsstoffene påvirker celler, vev og hele individer i forhold til helse og livsstilssykdommer.

Les mer på de engelske sidene til forskningsgruppen for molekylær ernæring.

Publisert 18. mars 2011 14:54 - Sist endret 7. juli 2014 12:46

Kontakt

Avd. for ernæringsvitenskap
Domus Medica
Gaustad
Sognsvannsveien 9
0372 Oslo
 

Gruppeleder