Dropbox og andre skytjenester

Ønsker du å installere Dropbox, Google drive eller andre skytjenester på din kontormaskin?

Det første du må gjøre er å sette deg inn i hvilke retningslinjer som gjelder for dette på UiO.

Dersom dataene du skal bruke via skyen kategorisert som "UiO-åpen" kan du sende en e-post til IT-avdelingen og be om tillatelse til dette. Det gis ingen videre brukerstøtte til disse tjenestene.

Publisert 3. juli 2013 14:49 - Sist endret 16. des. 2014 08:16