Gjesteforelesning - Svenja Taubner

Velkommen til gjesteforelesning med tittelen "Competence development in psychotherapy trainees".

Om Svenja Taubner

Svenja Taubner er tilsatt som professor ved det medisinske fakultet i Heidelberg, Tyskland.

Hun er en initiativ- og kunnskapsrik professor med bred forskningsmessig, klinisk og administrativ kompetanse og erfaring. Hun har vist stor forskningsaktivitet og har og har hatt både akademiske og kliniske lederposisjoner.

Professor Svenja Taubner har klinisk spesialistutdanning innen det psykiatriske behandlingsfeltet både med barn, ungdom og voksne. Arbeidsområdet hennes er blant annet innenfor det psykososiale diagnostiske og psykoterapeutiske feltet. Hun er for eksempel engasjert i klinisk og forskningsmessig arbeid med ungdom med atferdsforstyrrelser og ruslidelser. Hun er også opptatt av hvordan utdanningskandidater tilegner seg kompetanse i psykoterapi.

Forelesningen er åpen for alle.

Enhet voksenpsykiatri ved Klinikk Psykisk helse og avhengighet

Publisert 8. mars 2017 10:37 - Sist endret 8. mars 2017 10:37