9. nasjonale konferanse om selvmordsforskning og -forebygging


PÅMELDING


PROGRAM


27.- 28. november 2017 - Legg til i kalender

Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo


Velkommen til å høre ledende internasjonale og nasjonale foredragsholdere om dagsaktuelle tema, delta på paralleller der forskere, klinikere, etterlatte, frivillige, pårørende, brukere eller andre som er engasjert i selvmordsforskning eller -forebygging setter fokus på følelsenes plass i suicidologi.

Vel møtt til to spennende dager!

Hilsen Anita J. Tørmoen, førsteamanuensis ved NSSF, leder av programkomiteen.

Komiteen består ellers av Lars Mehlum, professor ved NSSF, Ingeborg Rossow, professor NSSF/Folkehelseinstituttet og Oddrun Bøhlerengen fra LEVE 


Kursgodkjenninger

  • Norsk Sykepleierforbund: Kurset er godkjent av NSF som meritterende med totalt 14 timer. Dette kan brukes i henhold til kurstimekravet i NSFs godkjenningsordningen klinisk spesialist i sykepleie/ spesialsykepleie.
  • Norsk psykologforening: Kurset er godkjent som 14 timers vedlikeholdaktivitet.
  • Den norske legeforening: Allmennmedisin: godkjennes med 14 valgfrie kurspoeng til videre- og etterutdanningen. Psykiatri: godkjennes med 15 timer som valgfritt kurs for leger i spesialisering og spesialistenes etterutdanning. Barne- og ungdomspsykiatri: godkjennes med 15 timer som valgfritt kurs for leger i spesialisering og spesialistenes etterutdanning.

 

Har du spørsmål? Kontakt organisasjonskomiteen

Publisert 29. juli 2017 10:18 - Sist endret 20. nov. 2017 17:27