Arrangementer ved SERAF

Kommende arrangementer

Tid og sted: 30. mai 2017 - 31. mai 2017, Grønt auditorium, Laboratoriebygningen (25), Ullevål sykehus, Kirkeveien 166

SERAF avholder universitetskurs i rusmiddelmedisin over til sammen fire dager. Kurset er delt opp i en grunnlagsmodul og en behandlingsmodul. Kurset tar sikte på å øke kompetansen i behandling og oppfølging av pasienter med rusmiddelrelaterte problemer.

Tid og sted: 6. juni 2017 - 7. juni 2017, Grønt auditorium, Laboratoriebygningen (25), Ullevål sykehus, Kirkeveien 166

Tid og sted: 13. nov. 2017 10:00 - 14. nov. 2017 16:00, Thon hotell Vettre

SERAF, Regionalt kompetansesenter for rusmiddelforskning i Helse Vest (KORFOR), Oslo Universitetssykehus (OUS) og Folkehelseinstituttet (FHI) inviterer til seminar for forskere innen rusmiddelfeltet på Thon hotell Vettre.