Hjelp

Adobe har gjort endringer på lisensstrukturen sin, noe som berører UiO sine brukere som skal gå til anskaffelse av Adobe programvare.

Alle som er registrert i HR-portalen kan nå selv bestille nytt passord via SMS uten å gå gjennom lokal IT eller Houston. 

Slik bestiller du og installerer GraphPad. Lisensen utløper februar 2019.

Her finner du informasjon om hvor du skal henvende deg hvis du trenger hjelp fra lokal IT.

UiO tilbyr en rekke programmer. Slik installerer du dem!

Her følger instruksjoner for hvordan du kobler deg til UiO sine nettverksskrivere.

Vi har samlet diverse nyttige oppsett og guider for bruk av mac på UiO.

Map Network Drive er en innebygget funksjon i Windows som gjør det lett å lage snarveier til delte mapper på UiO nettverket, såkalte fellesområder.

Vi viser deg hvordan du mapper bort eksisterende fellesområder og  mapper opp nye.

Når bestillingen av PC er utført av innkjøp, setter lokal-IT opp PCen for deg. Vi har en standard installasjon for alle UiO-eide maskiner. Ta kontakt med drift@klinmed.uio.no for å avtale installasjon og utlevering av maskin.

Her finner du anbefalt kalenderoppsett ved Institutt for klinisk medisin, samt viktig informasjon vedrørende kalender elementer på denne siden. I tillegg viser vi til USITs hjelp og veiledninger til Outlook.

I PC-stuen i Labbygget (bygg 25) på Ullevål står 25 nye maskiner klare. En av dem er koblet opp mot projektor for undervisningsformål.

Fra 15. juni 2015 gjør UiO endringer på Remote Desktop, og dette krever at du må endre noen innstillinger på Remote Desktop klienten din.

Dette er en instruks for deg som har en UiO brukerkonto, men ikke et UiO ansattkort og som ønsker utskrift via UiOs sikker utskrift MFP'er.

This guide will show you how to print from UiO "safe print" printers with your OUS card.