utsnitt av forskningsrådets nyhetsside om tildelingen
Publisert 13. des. 2016 15:16

Forskningsrådet har nettopp offentliggjort hvilke prosjekter som får midler fra "Fri prosjektstøtte" (FRIPRO).

Publisert 2. nov. 2016 12:55

Tre av MED-fakultetets forskningsmiljøer, samt et forskningsmiljø ved MN-fakultetet har fått millionbeløp fra Kreftforeningen. I tillegg har hele 11 miljøer fra OUS og Ahus med tilknytning til forskningen ved UiO fått midler.

Publisert 26. okt. 2016 09:09

Professor emeritus Per Brodal er aktuell med ny utgave av boken «Sentralnervesystemet», også denne gangen som aleneforfatter. Han tror boken, som gis ut på Oxford University Press, også blir hans siste.

Publisert 20. okt. 2016 06:08

Unn-Hilde Grasmo-Wendler har vært konstituert i rollen siden 1. mai i år. Hun trives med utfordringene og gleder seg til å fortsette arbeidet sammen med dyktige kolleger og samarbeidspartnere.

En serie med MR-bilder som viser tverrsnitt av en hjerne
Publisert 2. sep. 2016 11:37

Har du noen forsøk for viderekomne som du drømmer om å få gjort? Eller savner du en oversikt over laboratorier som kan hjelpe deg med forskningen din? Da kan vi anbefale et besøk på våre nye nettsider for kjernefasiliteter.

Publisert 9. juni 2016 13:39

Den 13. mai arrangerte fakultetet ved Bjørn Hol et seminar for en delegasjon ledet av den etiopiske utdanningsministeren. Temaet læring var i fokus etter gjestenes eget ønske.

Bildet viser Kjetil Tasken, professor i medisin ved UiO, som fikk Kong Olav Vs kreftforskningspris 2016
Publisert 9. mars 2016 09:47

Professor Kjetil Taskén ved det medisinske fakultet har fått kreftforskningsprisen 2016 for sitt arbeid med immunterapi. – Det er en stor anerkjennelse av det arbeidet vi har gjort, sier en ydmyk Taskén.

Bilde av professor Per Grøttum
Publisert 14. jan. 2016 10:16

Professor Per Grøttum ble i dag tildelt Olav Thons nasjonale fagpris for fremragende undervisning. Han får prisen for sitt arbeid med digitale undervisnings- og eksamensformer innen medisinutdanningen ved fakultetet.