Aktuelle saker

• klebsiella-pneumoniae-bacterium-niaid-flickr-660x Multiresistente bakterier kan bekjempes med statistikk 13. mars 2017

Resistens fører til at bakterier som i dag er ufarlige kan bli livstruende igjen, slik de var for hundre år siden før Alexander Fleming oppdaget penicillin.

• pasient-sykepleier-horgmo Norsk app gir rask formidling av helseanbefalinger 20. jan. 2017

Foreningen MAGIC samarbeider med British Medical Journal. Oppdaterte retningslinjer for behandling når raskere ut til helsepersonell.

• irepgozen-740 Irep Gözen – den kunstneriske forskeren 29. des. 2016

Den nye gruppelederen ved NCMM, er én av svært få i verden som forsker på kunstige celler som er festet til overflater. – Jeg forsøker å forstå det som ikke er drevet av genetiske mekanismer, men mest av materialenes egenskaper, sier Gözen.

3. apr. 2017 14:30 - 16:00 , Green Auditorium, Rikshospitalet

Welcome to the next Oslo University Hospital (OUH) research seminar entitled  "Innovation to finance Research?". The seminar is open to all.

26. apr. 2017 12:15 - 13:00 , Realfagsbiblioteket, Vilhelm Bjerknes' hus

At the life science lunches in March and April researchers from five different faculties at UiO will talk about their innovative life science research. Collaboration across disciplines is essential to succeed for many of the projects.