Aktuelle saker

• Albumedix has signed research agreement with OUS and UiO on CIR research 29. sep. 2017

In a press release, the pharmaceutical company Albumedix (Copenhagen, Denmark) has announced that it has signed a strategic research agreement with Oslo University Hospital and University of Oslo. The three organisations will work together to improve understanding of the interaction between bioengineered albumin variants and the neonatal Fc receptor (FcRn).

• forsidesak-mob Mobilapper til bruk i forskningen 25. aug. 2017

Bruken av mobilapper åpner helt nye muligheter og har endret måten vi forsker på. UiO har i 2017 tatt i bruk mye ny teknologi for innsamling av forskningsdata ved hjelp av mobilapper.

• jonas-skogestad-2 Vant Idéprisen med forskerlinje-prosjekt 5. juli 2017

– I mitt hovedprosjekt for doktorgraden forsøker jeg å utvikle antiarytmisk behandling, som potensielt kan brukes for å behandle pasienter med alvorlige hjerterytmeforstyrrelser, også kalt arytmier, sier Jonas Skogestad.

4. des. 2017 14:30 - 16:00 , Red Auditorium, Rikshospitalet

Welcome to the next Oslo University Hospital (OUH) research seminar entitled  "The challenges of discovering new antibiotics". The seminar is open to all.

15. feb. 2018 13:00 - 16:00 , UiO or OUS