Aktuelle saker

• spark_logo_broad Norges første SPARKees klare 15. des. 2017

Innovasjonsprogrammet SPARK Norway ved UiO har tatt opp sine første forskningsgrupper – såkalte SPARKees. De skal videreutvikle egne ideer innen helserelatert livsvitenskap slik at de kommer pasienter og samfunn til gode.

• 071217_oh_001 Pris for kvalitet og innovasjon i medisin 7. des. 2017

Jonn Terje Geitung tildeles årets pris for kvalitet og innovasjon i profesjonsstudiet i medisin for en nyskapende undervisningsform i flere fagområder.

• teamb2_970px Gründerskole for helseforskere 24. nov. 2017

På Helseinnovatørskolen får deltakerne kunnskap, verktøy og nettverk som gjør dem bedre rustet til å løse fremtidens helseutfordringer og videreutvikle helsevesenet.

18. jan. 2018 12:00 - 15:30 , Møterom Hagen 1+2, Forskningsparken

Hva har vi lært av APPETITT-prosjektet? Samarbeidspartnere presenterer resultat og erfaringer med app utviklet for å forebygge underernæring hos eldre.

25. jan. 2018 12:00 - 16:00 , Aud, Frederik Holsts hus (ved Ullevål sykehus)

Åpent fagseminar ved Avdeling for sykepleievitenskap. Målgruppen er sykepleiere, sykepleieelærere, fagutviklingssykepleiere og ledere som ønsker faglig påfyll. Seminar har stor relevans for klinisk praksis. Ingen deltakeravgift, men bindende påmelding innen 18. januar på grunn av enkel servering.

12. feb. 2018 - 15. feb. 2018 , UiO

12–15 February 2018 – Investing in Health and Environment

The 3rd conference hosted by UiO:Life Science and partners for all of you who are interested in research, education, innovation, business and politics in life sciences.