Aktuelle saker

• Felles nasjonal prøve for medisinstudentene 17. feb. 2017

Prosjektleder Jan Frich er intervjuet i Dagens medisin 17. februar om "Nasjonal delprøve". For første gang skal alle medisinstudenter i Norge ta samme avgangseksamen.

• 170117_oh_019-%282%29 Sy sammen dine egne emner i medisinstudiene 9. feb. 2017

Epigenetiske analyser av stam- og kreftceller, global helse og prehospital akuttmedisin er bare noen av emnene medisinstudentene kan velge mellom. For første gang tilbys valgfrie emner i medisinstudiet.

• Pris for innovasjon i bachelor og masterutdanningen 27. okt. 2016

Christine Henriksen og Hilde K. Brekke tildeles prisen for innovasjon i bachelor- og masterutdanningen for deres kreative og innovative arbeid med utvikling av undervisningstilbudet ved det nyetablerte Senter for klinisk ernæring.

19. apr. 2017 14:15 - 16:00 , HSH, seminarrom 3

Ønsker du å skaffe deg relevant erfaring underveis i studiene, men er usikker på hvilke muligheter som finnes? Lurer du på hva slags jobber du kan få med utdannelsen din?