Publisert 8. nov. 2017 10:54

– Endrer vi opptakskriteriene kan det føre til bedre motivasjon, mindre frafall og bedre kjønnsfordeling på medisinstudiet, forteller medisinstudentene Thea Leine Simenrud og Helge Leander B. Jensen

Publisert 6. sep. 2017 14:53

Fakultetet deler ut to priser for å anerkjenne og belønne personer eller fagmiljøer som bidrar til god kvalitet og innovativ tenkning i utdanning. Nå kan du som student nominere din kandidat.

Publisert 24. aug. 2017 15:09

Skriver du masteroppgave i et Oslo-relatert tema? Da kan du søke stipend på inntil 25.000 kr innen 15. september. Osloforskning er et samarbeid mellom Oslo kommune og Universitetet i Oslo som skal bidra til å fremme forskning og rekruttering til forskning som henter sitt tema fra Oslo.

Publisert 17. feb. 2017 16:33

Prosjektleder Jan Frich er intervjuet i Dagens medisin 17. februar om "Nasjonal delprøve". For første gang skal alle medisinstudenter i Norge ta samme avgangseksamen.

Publisert 9. feb. 2017 15:12

Epigenetiske analyser av stam- og kreftceller, global helse og prehospital akuttmedisin er bare noen av emnene medisinstudentene kan velge mellom. For første gang tilbys valgfrie emner i medisinstudiet.