Informasjonsmøte om utveksling for medisinstudenter

Vil du reise på utveksling? Nysgjerrig på mulighetene og hvilke land du kan studere i? Kom på infomøte!

Enten du allerede har bestemt deg for å reise på utveksling, eller du bare er nysgjerrig på hvordan dette foregår, kom på informasjonsmøte om utveksling for medisinstudenter. Studenter fra alle moduler er velkomne!

Program:

• Presentasjon om utveksling.
  • Studenter deler sine erfaringer
  • Minglemøte utenfor MED-infosenteret hvor vi vil servere pizza, snacks og litt forfriskninger.

Du får mulighet til å snakke med både tidligere utvekslingsstudenter og studenter som er på utveksling ved Det medisinske fakultet fra andre land. I tillegg til vi som jobber med utveksling ved fakultetet. Her kan du spørre om alt du lurer på!

Møtet kommer tett opptil søknadsfristen som er 15. februar.  Ønsker du å søke utveksling for høsten 2017 - se informasjon her

Velkommen til en internasjonal ettermiddag!

Publisert 5. jan. 2017 17:13