English version of this page

Erfaringer med å søke og lykkes i ERC Starting Grant og Consolidator Grant

Er du interessert  i ERC og ønsker å vite hvilke erfaringer ERC-vinnere har fra søknadsskriving og etter de har fått innvilget prosjektet? Da bør du registrere deg til digitalt ERC-seminar den 6. november.

Bildet kan inneholde: briller, hår, ansikt, hake, nese.

Stipendvinnere ved Institutt for klinisk medisin Johanna Olweus og Johannes Hov, samt prodekan for forskning Jens Petter Berg

ERC er EUs finansieringsarena for fremragende og nyskapende forskning drevet frem av forskernes ideer. Tildelingen er individuell og gir deg som forsker mulighet til å bygge opp et mindre team. ERC er på jakt etter de mest talentfulle forskerne i alle stadier av karrieren, og du vil få svært gode vilkår for å gjennomføre prosjekter.

Program

Seminaret tar sikte på å informerere og inspirere deg som vurderer om du vil søke ERC Starting Grant eller ERC Consolidator Grant i 2021. Stipendvinnere ved Det medisinske fakultet deler sine erfaringer med ERC. Du vil også få en kort orientering om siste nytt og tilgjengelig støtte knyttet til neste års ERC-utlysninger fra Enhet for eksternfinansiering.

• Velkommen - Prodekan for forskning Jens Petter Berg
  • Erfaringer som vinner av ERC-Consolidator Grant - Professor II Johanna Olweus, Institutt for kreftforskning.
  • Erfaringer som vinner av ERC-Starting Grant - Professor II Johannes Hov, Avdeling for transfusjonsmedisin.
  • Søknadsstøtte og informasjon om kommende ERC-utlysninger - Enhet for ekstern finansiering

Det blir mulig å stille spørsmål i løpet av seminaret.

Påmelding innen 4.november

Meld deg på

Lenke til Zoom-møte sendes til registrerte deltakere før arrangementet.

Publisert 14. okt. 2020 11:52 - Sist endret 15. okt. 2020 12:57