Jahre-forelesningene 2015

Gjesteforelesninger med vinnerne av Anders Jahres medisinske pris professorene Rikard Holmdahl og Ludvig M. Sollid. Også vinnerne av prisen for yngre forskere, professor Pernilla Lagergren og postdoktor Kaisa Haglund holder gjesteforelesninger. Forelesningene vil bli holdt på engelsk.

Det medisinske fakultet, UiO og Utdelingskomitéen for Anders Jahres medisinske priser inviterer alle til Jahre-forelesningene 2015. Prisvinnerne vil holde foredrag om forskningen sin. Fri adgang for alle.

• Professor Rikard Holmdahl
    Medicinsk Inflammationsforskning, Institutionen för medicinsk biokemi och biofysik (MBB), C2, Karolinska Institutet, Stockholm, Sverige
  • Vil det bli mulig å forutsi og forebygge revmatoid artritt?

• Professor Ludvig M. Sollid
    Senter for immunregulering, Universitet i Oslo, og Avdeling for Immunologi, Oslo universitetssykehus, Norge
  • Om autoimmunitet: Lærdom fra cøliaki

Pause med forfriskninger