Forsker Grand Prix 2020 - Søknadsfrist 11. mai

Hei alle ph.d/dr.philos kandidater!

Vil du bli en bedre forskningsformidler? Da er deltagelse i Forsker Grand Prix en unik mulighet for deg som er ph.d.- kandidat på en av utdanningsinstitusjonene i Oslo og omegn. Alle deltagere i Forsker Grand Prix Oslo får grundig opplæring og coaching i formidling og kommunikasjon, og du vil lære å presentere fagfeltet ditt på en solid måte.

Forsker Grand Prix er en del av Forskningsdagene, som igjen er en del av Forskningsrådet. Hvert år arrangeres det Forsker Grand Prix i Oslo, Trondheim, Bergen, Tromsø og Stavanger. Vinnerne fra hver by deltar i en nasjonal finale, og i 2020 blir det finale i Trondheim.

Finalen i Oslo arrangeres av Universitetsalliansen i Oslo (NMBU, OsloMet og UiO) og holdes på Latter scene 22. september.

Synes du dette høres spennende ut? 

Ved å delta vil du garantert få mer oppmerksomhet rundt ditt forskningsprosjekt og mulighet til å nå ut til et bredt publikum med din forskning. Prosessen frem til showet i september er både gøy og lærerik. Tidligere deltakere kan fortelle at de har blitt bedre forelesere og tryggere som forskningsformidlere takket være god trening.

Har du spørsmål, send en e-post til: info@forskningstorget.com  

Opplegget tilpasses ytre omstendigheter, og dersom det fortsatt er restriksjoner rundt fysisk samvær tilpasses opplegg og innhold slik at alle kan delta via videokonferanse.

Søknadsfrist: 11. mai 2020.

Påmelding: Skjema 

 

Vennlig hilsen

Universitetsalliansen i Oslo

 

 

Publisert 23. apr. 2020 09:42 - Sist endret 23. apr. 2020 09:42