English version of this page

Helsevitenskapelig utdanningssenter

Vi jobber med å fornye fakultetets utdanningsprogrammer ved hjelp av forskning og innovasjon. 12. desember ble fikk vi innvilget et Senter for fremragende utdanning (SFU) . SFUet, Sustainability in Health Education, forkortet SHE, og skal gi helsefag og medisinstudenter verktøyene til å ta bærekraftige beslutninger i arbeidshverdagen.

SFU-søker

SHE-figurCentre for Sustainable Healthcare Education (SHE), som er en av søkerne til å bli Senter for fremragende utdanning, vil bli bygget på HUS:

Med tverrfaglig samarbeid, forskning og medisinsk informatikk skal fakultetets helsefaglige utdanninger tilpasses samfunnets forventninger og behov. Senterets arbeid er delt inn tre arbeidsområder:

 • Digital læring og testing
 • Studieutvikling
 • Kunnskapskulturer

Aktuelt

 • mooc-fig1-570px Moderne undervisningsform gir suksess 18. sep. 2019 12:28

  MOOC er en ny type kurs som har dukket opp det siste tiåret. Medisinsk fakultets undervisere har hevet seg på bølgen, og erfaringene er svært gode.

 • kristin-heggen-liggjande Vil ha Senter for framifrå utdanning ved MED 27. feb. 2019 13:29

  – Vi ynskjer å bruka gode undervisningsprestasjonar frå lærarane ved Medisinsk fakultet som eit fundament for å vidareutvikla tilbodet vårt, seier Kristin Heggen, leiar for Helsevitskapleg utdanningssenter (HUS).

 • nasjonal-fagprove Slik lagar du gode eksamensoppgåver 12. okt. 2018 11:09

  Ha klart for deg kva det er studenten skal visa at ho kan, og ta utgangspunkt i verkelege situasjonar.