Aktuelle saker

Clemsom Nursing, USA, Terese Bondas, Anne Kasén og Rita Solbakken
Publisert 29. juli 2019 11:31

Rita Solbakken, Fakultet for sykepleie og helsevitenskap, Nord universitet, var i perioden 28.mai til 24.juni 2019 i USA.

Les reisebrevet fra Rita her:

Bildet kan inneholde: motorkjøretøy, transportere, briller, turisme, kjøretøy.
Publisert 9. juli 2019 10:24

Ann-Kristin Fjørtoft fra VID Vitenskapelige Høyskole, campus Bergen tilbrakte 6 uker i Australia høsten 2018. Les reisebrevet fra Ann-Kristin her:

Bildet kan inneholde: Landemerke, Reise, Turisme, Historisk sted, UNESCOs verdensarvliste.
Publisert 17. apr. 2019 11:30

Forskerskolen MUNI-HEALTH-CARE gir støtte til utenlandsopphold for sine stipendiater. Helle Elisabeth Andersen har besøkt professor Kathleen Galvin ved University of Brighton. Les reisebrevet fra Helle her:

Publisert 15. apr. 2019 13:14

Forskerskolen MUNI-HEALTH-CARE arrangerte kurs i «Metasynthesis» mandag 8.april til onsdag 10.april, 2019, i Oslo.

Publisert 13. mars 2019 15:01

En av målsetningene til forskerskolen MUNI-HEALTH-CARE er å bidra til økt internasjonalisering og nettverksbygging på tvers av institusjoner. Stipendiat Thomas Potrebny har vært gjesteforsker på Li Ka Shing Knowledge Institute i Toronto, Canada.

Les om oppholdet her:

Publisert 13. mars 2019 10:25

Forskerskolen Muni-Health-Care gir støtte til utenlandsopphold for sine stipendiater. Susanne Stuhlfauth tilbrakte en periode ved Institutt for Folkesundhet ved Aarhus Universitet i begynnelsen av 2019.

Les reisebrevet fra Susanne her:

Logo for kongressen
Publisert 16. mai 2018 11:32

Tre av forskerskolens studenter fra Kull 2016 deltok på den 24. nordiske gerontologikongressen som ble avholdt i Oslo 2.-4. mai 2018. Tema for årets konferanse var "Lessons of a Lifetime"

Utdeling av pris
Publisert 9. mars 2018 09:55

Under Fysioterapikongressen i februar mottok ph.d.-kandidat og forskerskolestudent Marianne Eliassen fremtidsprisen for beste abstract og muntlig formidling av studien "Fysioterapipraksis i hverdagsrehabilitering".

Publisert 20. feb. 2018 14:36

I to dager i begynnelsen av februar var 20 motiverte deltakere samlet  i lokalene til Det norske institutt i Roma for å lære å skrive slik at man kan komme på trykk i dagspressen. NAFALM arrangerte for andre gang kurs i kronikkskriving, denne gang i samarbeid med Den nasjonale forskerskolen for de kommunale helse- og omsorgstjenestene, MUNI-HEALTH-CARE.

Naturbilde fra Lofoten
Publisert 14. feb. 2018 14:05

Forskerskolen Muni-Health-Care gir støtte til utenlandsopphold for sine stipendiater. Mette Geil Kollerup fra Aalborg tilbrakte tre måneder ved Avdeling for sykepleievitenskap ved UiO høsten 2017. I reisebrevet skildrer hun sine faglige, kulturelle og sosiale opplevelser i løpet av høsten.

Silje sitter på Square 4
Publisert 14. aug. 2017 12:59

Silje Havrevold Henni var i juli 2017 på kurs i Survey Data Analysis ved University of Essex. Forskerskolen MUNI-HEALTH-CARE gav økonomisk støtte til å delta på kurset. Les Siljes reisebrev:

Mette, Elfrid og Linda på sundbåden i Kristiansund
Publisert 30. mai 2017 11:59

Forskerskolen MUNI-HEALTH-CARE skaper nettverk mellom kandidatene som styrker deres ph.d-prosjekter. Mette Geil Kollerup fra Aalborg har besøkt Linda K. Nygård ved Høgskolen i Molde, for å for å utveksle erfaringer knyttet til legemiddelhåndtering i hjemmesykepleien. Reisebrev fra Mette:

Forskere og stipendiater ved UiT
Publisert 7. apr. 2017 14:26

– Selv er jeg fysioterapeut, så det å møte stipendiater fra andre yrkesgrupper er verdifullt og viktig for å knytte kontakter til videre samarbeid, men også for å få gode diskusjoner, sier stipendiat Eliassen. Forskere ved UiT og Nord anbefaler forskerskolen.

kursdeltakere og lærer
Publisert 24. mars 2017 13:22

Sammen med fire andre studenter og en veileder fra forskerskolen MUNI-HEALTH-CARE var Elisabeth Østensen på et kronikkskrivekurs med journalist Simen Ekern to dager i mars 2017. Hun har skrevet denne reiserapporten.

Portrett av Marit Kirkevold
Publisert 13. okt. 2016 00:00

Kirkevold håper og tror skolen vil gi et solid og sårt etterlengtet kunnskapsløft for de kommunale tjenestene, og aller helst være starten på mange og lange forskerkarrierer innen feltet.