Fysiofondets fremtidspris 2018

Under Fysioterapikongressen i februar mottok ph.d.-kandidat og forskerskolestudent Marianne Eliassen fremtidsprisen for beste abstract og muntlig formidling av studien "Fysioterapipraksis i hverdagsrehabilitering".  

Utdeling av pris

Fysiofondets styreleder Eilin Ekeland  overrekker fremtidsprisen til Marianne Eliassen.  Foto: Privat

Fremtidspris til forskerskolens Marianne Eliassen

Fondet til etter- og videreutdanning av fysioterapeuter overrakte fremtidsprisen til stipendiat Marianne Eliassen under avslutningen av Fysioterapikongressen som fant sted 12.-14. februar i år, med over tusen deltakere. Eliassen mottok prisen på bakgrunn av sitt abstract og muntlige presentasjon. Studien hun presenterte er en del av ph.d.-prosjektet "Hverdagsrehabilitering -  Fysioterapiveiledning ved oppgavedeling". Målet med prosjektet er å bidra til å skape et godt grunnlag for etablering og utvikling av fysioterapipraksis i hverdagsrehabilitering i norske kommuner. Les mer om forskningsprosjektet her.

Marianne Eliassen tilhører forskerskolens Kull 2016, og er ansatt som stipendiat ved Institutt for helse- og omsorgsfag, UiT Norges arktiske universitet. Hun er tilknyttet Flerfaglig forskningsgruppe for helse- og omsorgstjenestene i kommunene/ Senter for omsorgsforskning nord, og veiledere er Førsteamanuensis Siri Moe (UiT) og Professor Nils Henriksen (UiT). Fremtidsprisen er på kr 10 000,- og kan brukes på faglig utvikling.   

Vi gratulerer!

 

Presentasjon av prosjekt

Presentasjon av prosjekt

Publisert 9. mars 2018 09:55 - Sist endret 9. mars 2018 09:55