Bildet kan inneholde: plakatøkt, plakat, standing, begivenhet, rom.
Publisert 3. des. 2019 11:50

Stipendiat Cathrine Hjorth Hansen fra Aarhus Universitet deltok på den årlige Alzheimer Europe Conference i Haag. Her er hennes reisebrev fra konferansen med temaet "Making valuable connections"

Bildet kan inneholde: Landemerke, Reise, Turisme, Historisk sted, UNESCOs verdensarvliste.
Publisert 17. apr. 2019 11:30

Forskerskolen MUNI-HEALTH-CARE gir støtte til utenlandsopphold for sine stipendiater. Helle Elisabeth Andersen har besøkt professor Kathleen Galvin ved University of Brighton. Les reisebrevet fra Helle her:

Bildet kan inneholde: Sosial gruppe, Team, Samfunnet, Ungdom, Begivenhet.
Publisert 15. apr. 2019 13:14

Forskerskolen MUNI-HEALTH-CARE arrangerte kurset «Metasynthesis - Research Course in Advanced Qualitative Methods» mandag 8.april til onsdag 10.april, 2019, i Oslo.

Publisert 13. mars 2019 10:25

Forskerskolen Muni-Health-Care gir støtte til utenlandsopphold for sine stipendiater. Susanne Stuhlfauth tilbrakte en periode ved Institutt for Folkesundhet ved Aarhus Universitet i begynnelsen av 2019. Her kan du lese hennes reisebrev.