MUNI-HEALTH-CARE-seminaret 2020

Høstsamlingen til forskerskolen MUNI-HEALTH-CARE 2020 vil finne sted i uke 37 ved Scandic Lillestrøm.

Samlingen er forbeholdt ph.d.- studenter som er tatt opp på Forskerskolen for de kommunale helse- og omsorgstjenestene, og er obligatorisk for alle MUNI-HEALTH-CARE-studenter.

Bildet kan inneholde: produkt, illustrasjon, møbler, diagram.
Foto: Scandic Lillestrøm

Deltakelse

• Ph.d. studentene har anledning til å ta med seg en av veilederne sine på samlingen
  • Kull 2020 (førsteårsstudenter) deltar tirsdag 8.sept. til torsdag 10.sept. på introduksjonskurset "De kommunale helse- og omsorgstjenestene som forskningssetting