English version of this page

Instituttledervalget ved Helsam har åpnet

9. oktober kl. 8 åpnet stemmeperioden for valg av ny instituttleder ved Helsam. Du kan stemme til og med tirsdag 16. oktober kl. 12.

illustrasjonsbilde skilt Institutt for helse og samfunn

Valget ved Institutt for helse og samfunn har åpnet.

Foto: Øystein Horgmo, UiO

Instituttleder velges for en fireårsperiode. To kandidater stiller til årets instituttledervalg: Mette Kalager og Terje P. Hagen.

- Instituttleder har det overordnete ansvaret for Helsams virksomhet og er en stilling som har betydning for samtlige ansatte og studenter. Det er derfor viktig at alle benytter stemmeretten, oppfordrer instituttleder Nina Vøllestad.

Spørsmål til kandidatene? Still dine spørsmål og få svar her.

Slik stemmer du

Valget foregår elektronisk. Det betyr at du stemmer via UiOs elektroniske valgprogram. Du må logge inn på vanlig måte med brukernavn og passord.

Avgi din stemme her

Du kan endre din stemme så mange ganger du ønsker innenfor valgperioden, men siste frist for å logge inn og avgi stemme er kl.11.59, 16. oktober 2018. Mer informasjon om e-valg ved UiO.

Hvem kan stemme?

Fastlønnede tilsatte i minst halv stilling ved enheten som gjennomfører valg har stemmerett, samt professorer II. Avgjørende for stemmerett er tilsettingsforholdet den dagen vedkommende avgir stemme. Den som har permisjon for å inneha lønnet stilling utenfor universitetet, har ikke stemmerett.

Studenter som er semesterregistrert ved et av studieprogrammene ved Helsam har stemmerett. Studentene ved profesjonsstudiet i medisin er fordelt på instituttene i tråd med hovedansvaret for modulene. Studenter i modul 7 har stemmerett ved valg på Helsam.

Hvis du mener du bør ha stemmerett, men ikke er oppført i manntallet så kan du avgi stemme som i etterkant vil bli vurdert av Valgstyret.

For ytterligere detaljer se valgreglementet ved UiO.

Hvis du trenger hjelp

Hvis du har problemer med innlogging eller nettskjemaet, kontakt Knut Tore Stokk

Publisert 9. okt. 2018 08:09 - Sist endret 2. nov. 2018 09:29