Aktuelle saker

Bildet kan inneholde: person, hår, ansikt, hode, nese.
Publisert 15. des. 2020 09:24

CORAL er et prosjekt som har som mål å utvikle ny kunnskap om behovet for og organisering av tannhelsetjenester for hjemmeboende eldre. Nylig samlet prosjektet seg til et digitalt møte.

Image may contain: Stethoscope, Aqua, Turquoise, Uniform, Physician.
Publisert 16. nov. 2020 07:02

Professor Anne Moen er koordinator for et nytt stort innovasjonsprosjekt, Gravitate-Health. 40 partnere fra 15 land er involvert i storsatsingen som skal utvikle digital og persontilpasset informasjon om medisiner.

Bildet kan inneholde: tekst, teknologi, elektronisk apparat, hånd, skrift.
Publisert 4. nov. 2020 10:23

I løpet av to dager samarbeider studenter fra forskjellige helsefagsutdanning ved UiO i tverrfaglige team. Møt studentene på SamPraks.

Fem kandidatar - to kvinner (t.v), ein mann (midten), to kvinner (t.h) - står på ei scene med vitnemålet i handa.
Publisert 23. okt. 2020 12:53

Avdeling for Sjukepleievitskap uteksaminerte 12 kandidatar våren 2020 og 20. oktober var det duka for vitnemålsseremoni i Frederiks Hosts Hus. Her presenterte masterkandidatane prosjekta sine og pris for beste masteroppgåve vart utdelt.

En person holder en ipad med applikasjonen appetitus i bruk.
Publisert 3. juli 2020 10:51

Eldres engasjement og forståelse for kosthold økte når de registrerte hva de spiste og drakk gjennom den spesialutviklet kostholdsappen Appetitus.

Illustrasjonsfoto, phd, bøker
Publisert 20. jan. 2020 14:17

Forskerskolen har opptak én gang i året. I 2020 er søknadsfristen 1. mai. Søknadsskjema vil være tilgjengelig på nettsiden fra februar 2020.

Publisert 13. jan. 2020 08:51

I desember ble det klart at det tverrfaglige prosjektet “INOREG: Inovations in use Of Register data for analyzing effects of primary and municipal care in patients with chronic diseases” får midler fra NFR gjennom HELSEVEL.

Bildet kan inneholde: plakatøkt, plakat, standing, begivenhet, rom.
Publisert 3. des. 2019 11:50

Stipendiat Cathrine Hjorth Hansen fra Aarhus Universitet deltok på den årlige Alzheimer Europe Conference i Haag. Her er hennes reisebrev fra konferansen med temaet "Making valuable connections"

Bildet kan inneholde: motorkjøretøy, transportere, briller, turisme, kjøretøy.
Publisert 9. juli 2019 10:24

Ann-Kristin Fjørtoft fra VID Vitenskapelige Høyskole, campus Bergen tilbrakte 6 uker i Australia høsten 2018. Les reisebrevet fra Ann-Kristin her:

Mann med kamera filmer en annen framfor en grønn bakgrunn.
Publisert 17. juni 2019 12:48

En MOOC utviklet ved Institutt for helse og samfunn hjelper deltakere over hele verden i å utforme doktorgradssøknad. Få uker etter lansering har over 3000 personer fra 150 land tatt kurset i bruk.

Bildet kan inneholde: Landemerke, Reise, Turisme, Historisk sted, UNESCOs verdensarvliste.
Publisert 17. apr. 2019 11:30

Forskerskolen MUNI-HEALTH-CARE gir støtte til utenlandsopphold for sine stipendiater. Helle Elisabeth Andersen har besøkt professor Kathleen Galvin ved University of Brighton. Les reisebrevet fra Helle her: