Hjelp oss med å forstå hvordan covid-19 endrer på hvordan vi omgås

Studien er et samarbeid mellom Universitetet i Oslo og Linköpings Universitet. Ditt bidrag vil være anonymt.

Bildet kan inneholde: fotografi, moro, campus, fotografering, kostyme.

Illustrasjonsbilde: Colourbox.com.

Hvordan oppfatter vi sosiale interaksjoner, eller sosial omgang, nå under en skiftende pandemisituasjon? Det har vi lyst til å finne ut mer om.

Vi leter derfor etter deg som er over 18 år til en onlinestudie der vi spør deg om hvordan du oppfører deg og hva du tenker om sosiale interaksjoner nå for tiden.

Deltakelsen er helt anonym. Vi lagrer ingen data som kan identifisere deg, og dine svar kan ikke spores tilbake til deg. Hele undersøkelsen er altså online og tar omtrent 15 minutter.

Spørreskjemaet finnes også på andre språk via en av disse lenkene:

Hvis du ønsker mer informasjon, hører vi veldig gjerne fra deg. Kontakt i så fall prosjektlederne Uta Sailer, professor ved UiO eller Juulia Suvilehto ved Linköpings universitet.

Publisert 4. nov. 2020 15:40 - Sist endret 4. nov. 2020 15:40