Fredagsmøtet: Kommer fascismen tilbake?

Velkommen til fredagsmøte på PHA med Bernt Hagtvet om fascisme.

Professor emeritus Bernt Hagtvet. Foto: Ståle Skogstad, UiO.

Om foreleseren

Bernt Hagtvet er professor emeritus ved samfunnsvitenskapelig fakultet og en av Norges beste og mest profilerte forelesere. Han er gjesteforeleser ved Yale University, og leder nettverk for studier av totalitarisme og demokrati (NEST) sammen med Øystein Sørensen og Nina Witoszek.

Mange husker hans TV-forelesning tidligere i høst om fascismen. Mange seere valgte dette programmet foran Nytt på Nytt og Lindmo.

Om Fredagsmøtet

Fredagsmøtet er en møteserie som arrangeres av Klinikk psykisk helse og avhengighet (PHA) med meget erfarne forelesere. Høstens møteserie er åpne for alle og rettet mot leger, psykologer og andre behandlere.

Har du spørsmål knyttet til møteserien eller seminaret, kan du kontakte førstekonsulent Oda Aksetøy ved PHA.

Publisert 5. des. 2018 13:31 - Sist endret 5. des. 2018 13:33