MUSS-konferansen

Velkommen til den 9. Nasjonale forskningskonferansen innen muskelskjeletthelse

Bildet kan inneholde: tekst, font, logo, merke.

Meld deg på vår tverrfaglige konferanse med to innholdsrike dager med spennende foredrag og oppdatert forskning på muskelskjelettskader, sykdommer og plager. Konferansen er aktuell for forskere, helsepersonell, brukere, klinikere og andre som er interesserte i muskelskjeletthelse.

I år har du mulighet til å delta på konferanse enten via webinar eller ved tilstedeværelse på Comfort hotel Runway, Gardermoen.

Programmet for konferansen finner du her (pdf).

Abstrakt til frie foredrag/posterpresentasjon

Du er velkommen til å sende inn abstrakt til frie foredrag og/eller posterpresentasjon. Abstrakt sendes til limped@ous-hf.no innen 11. september 2020. Vi ønsker sammendrag fra studier i alle faser - fra planlagte prosjekter til publiserte arbeider. Slik får vi vist hverandre forskningen som foregår i feltet. Kontakt oss innen 11. september hvis du har behov for utvidet frist for innsending av abstrakt.

Utdeling av tre priser

På årets konferansen blir det delt ut en pris til beste frie foredrag og en pris til beste posterpresentasjon. I tillegg deler MUSS ut en pris fra Foreningen for Ryggforskning til et forskningsprosjekt på nakke, rygg eller bekken. Utdeling av de tre prisene baseres på innsendte abstrakt og presentasjon av arbeidet.

Covid-19

Vi vil til enhver tid følge gjeldende anbefalingene fra nasjonale helsemyndigheter i forhold til Covid-19. Vi satser på å arrangere konferansen med fysisk tilstedeværelse i tillegg til webinar. Begge alternativer krever påmelding. Hvis retningslinjene endres slik at man ikke kan treffes, vil alle kunne delta på konferansen via webinar. Faktura sendes ut nærmere konferansen når dette er mer avklart.

Her kan du melde deg på konferansen

Informasjon

For mer informasjon om konferansen, godkjente kurspoeng, innsending av abstrakt, priser og påmelding, se: www.muss.no

Har du spørsmål kan du ta kontakt med Linda M. Pedersen, Koordinator, Nasjonalt forskningsnettverk for muskelskjeletthelse (MUSS), på limped@ous-hf.no, eller 23016171/ 91106219.

 

Publisert 20. aug. 2020 12:18 - Sist endret 24. aug. 2020 13:19