Den fastlåste sorgen - introduksjonskurs i behandling av komplisert sorg 6. mars

Kurset er en introduksjon til CGT for dem som ønsker å skaffe seg økt kompetanse i sorgbehandling og holdes 6. mars på Gaustad i Oslo.

Meld deg på her

Gratis inngang og lunsj. NB: Max antall deltakere er 40 personer.
6. mars kl. 9-11 i Store Auditorium, 2. etasje, Bygg 4 (Tårnbygget), Gaustad sykehus, Oslo

Den fastlåste sorgen – komplisert sorg

Behandling av komplisert sorg (Complicated Grief Treatment, CGT) er en manual- og evidensbasert behandling utviklet av Dr. Katherine Shear, professor i psykiatri ved Columbia University i New York. Komplisert sorg forekommer hos om lag syv prosent av alle som opplever tap av nærstående. Det er betydelig høyere forekomst hos foreldre som har mistet barn, samt ved plutselig og voldsom død. Professor og CGT-lærer Lars Mehlum og CGT-terapeut Trine Giving Kalstad foreleser.

Les mer om CGT

Emneord: CGT, komplisert sorg, sorgbehandling, utdanning, NSSF