Ledige stillinger ved Nasjonalt senter for selvmordsforskning og -forebygging (NSSF)

Det er ledig 2 stillinger som vitenskapelig assistent i 6 måneder ved Nasjonalt senter for selvmordsforskning og -forebygging (NSSF), Institutt for klinisk medisin. Stillingene kan deles mellom 2-3 personer. Det er ønskelig med snarlig tiltredelse.

Se utlysning og søk stillingene

Bildet kan inneholde: person, ansikt, øyenbryn, øyevipper, purple.

NSSF er et forskningssenter ved Institutt for klinisk medisin med ca 30 ansatte. Senteret har også nasjonale forebyggings- og formidlingsoppgaver og driver utstrakt undervisningsvirksomhet i forhold til profesjonsstudiet i medisin, terapeututdanninger i dialektisk atferdsterapi og komplisert sorgterapi samt kliniske kurs og konferanser.

Mer informasjon om NSSF finnes på www.selvmord.no.

Arbeidsoppgaver

Stillingene har varierte oppgaver knyttet til selvmordsforskning i forhold til prosjektarbeid, deltakelse i datainnsamling, skriving av søknader og dokumentasjon til forskningsprosjekter, arbeide med datafiler og enklere statistiske analyser, litteratursøk og -oppsummeringer, organisering av møter og nettverkstiltak. Avhengig av kvalifikasjoner vil vitenskapelig assistent også få mulighet til å delta i vitenskapelig publisering.

Kvalifikasjonskrav

• Det kreves utdanning på universitet-/høyskolenivå innen helsefag eller statistikk og metode
  • Det kreves god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
  • Personlig egnethet og evne til samarbeid vil bli tillagt stor vekt

Aktuelle søkere blir innkalt til intervju. Ved ansettelse vil det bli lagt vekt på kandidatens faglige og personlige evner for et konstruktivt samarbeid.

Til stillingsutlysningen

Publisert 9. sep. 2021 11:19 - Sist endret 9. sep. 2021 11:22