Evidensbasert psykoterapiretning får stadig større utbredelse i Norge

Nå er det få uker igjen til den 7.nasjonale nettverkskonferansen i Dialektisk atferdsterapi (DBT) - så langt er 240 deltagere påmeldt fra hele landet. Påmeldingsfrist: mandag 25. april. Mer informasjon og påmelding

Bildet kan inneholde: bygning, vindu, himmel, sky, arkitektur.

Det er stor interesse, entusiasme og gjennomføringsevne i Norge knyttet til å lære mer om DBT. Ved NSSF har vi utdannet over 30 team, mange av dem er i vedvarende stabil klinisk virksomhet. Flere DBT-team gjør også undersøkelser av pasientenes opplevelse av DBT, av terapiforløpet, eller av de som vi mister underveis - dette blir også presentert på denne konferansen. Brukere med egenerfaring vil også bidra kunstnerisk og faglig.

Hør leder for konferansekomiteen, Anita Johanna Tørmoen, si noen ord om konferansen:

 

Bildet kan inneholde: kinn, smil, øye, kjeve, erme.
Christine Dunkley er en av British Isles DBT Training teams eksperttrainers og sertifisert trainer fra Linehan Institute og holder innlegg på konferansens første dag.

Den første dagen vil Christine Dunkley snakke om «regulating emotion the DBT way», og hun vil demonstrere dette. Dunkley er en erfaren lærer fra British Isles DBT Training team og har vært knyttet til DBT-opplæringen der siden 2006. Hun er sertifisert trainer fra Linehan Institute og har bidratt til mer enn 30 publikasjoner inkludert 3 bøker, mange kapitler og artikler. Hennes nyeste artikkel om kartlegging av ferdigheter, med Michaela Swales, mottok hederlig omtale i the 4th Annual ”Psyche” awards. Dunkley er mest kjent for sitt arbeid med emosjonsregulering. 

Velkommen til konferanse!  

Publisert 22. apr. 2022 12:44 - Sist endret 3. mai 2022 09:54