Praktisk informasjon

Konferansen vil bli avviklet som en hybrid. Med dette menes at man kan velge mellom å delta fysisk eller digitalt.

Fysisk deltakelse

Konferansen finner sted på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo.

Hotellrom må bookes selv av den enkelte deltaker. I tillegg til muligheter for overnatting på konferansehotellet er det flere hoteller i gangavstand.

Vi planlegger, sammen med hotellet og konferansebyrå, en smittevernmessig trygg konferanse med alle mulige forholdsregler. Det vil bli blant annet bli svært god avstand i konferansesalen, individuelt pakket pausemat og lunsj, og enerett på området utenfor salen i pauser.

 

 

 

Digital deltakelse

Om man skal delta digitalt brukes Zoom, og vi vil gjøre vårt beste for å ivareta konferanseopplevelsen så langt det er mulig. Med to kameraer, profesjonelle teknikere og varierte presentasjonsformer vil du som digital deltaker ivaretas og få faglig påfyll der du er.

Det er ikke mulig å delta flere personer på en billett, deltakelse må kjøpes for hver enkelt og det vil bli utført sjekk for å påse at dette overholdes.


Godkjenninger

 

Psykologforeningen:

Godkjennes som 12 timer vedlikeholdskurs for psykologspesialister.

Norsk sykepleierforbund:

Kurset er godkjent av NSF som meritterende med totalt 12 timer. Dette kan brukes i henhold til kurstimekravet i NSFs godkjenningsordningen klinisk spesialist i sykepleie/ spesialsykepleie.

 

Det er søkt kursgodkjenning fra:

Den norske legeforening

Fagforbundet

 


Organisasjonskomiteen består av:

Ina Bekkevold-Jernberg (leder), NSSF

Anita Kjølsrud, NSSF

Tiril Fredriksen, NSSF

 

Kontakt oss

Publisert 6. nov. 2020 09:18 - Sist endret 20. jan. 2021 10:33