Introduksjonskurs

Behandling av komplisert sorg (CGT) er en manual- og evidensbasert behandling utviklet av Dr. Katherine Shear, professor i psykiatri ved Columbia University i New York. Våre introduksjonskurs gir en introduksjon til behandling av komplisert sorg/forlenget sorgforstyrrelse, og passer for dem som ønsker å skaffe seg økt kompetanse i sorgbehandling og som jobber klinisk med pasienter.

CGT-terapeut Trine Giving Kalstad og prof. dr.med Lars Mehlum  foreleser.

Bildet kan inneholde: person, hår, ansikt, svart, leppe.

Neste introduksjonskurs avholdes tirsdag 1. juni 2021, kl. 13:30-15:30, digitalt.

Det er gratis å delta, men deltakelse krever påmelding. Påmeldingsfristen er satt til tirsdag 25. mai 2021. Er du påmeldt men blir forhindret fra å delta ber vi om at du melder deg av, enten via lenken i bekreftelseseposten eller ved å kontakte oss (se knapp under).

Kurset avholdes på Zoom, og link til møtet sendes alle påmeldte dagen før kursstart. Vi anbefaler at man tester Zoom i forkant, særlig hvis man skal delta fra sykehuslokaler da helseforetakene kan ha brannmurer som blokkerer for bruk av Zoom. Man kan enkelt teste tilgangen på Zoom sine sider.

Velkommen!

Meld deg på


Komplisert sorg forekommer hos om lag syv prosent av alle som opplever tap av nærstående. Det er betydelig høyere forekomst hos foreldre som har mistet barn, samt ved plutselig og voldsom død.


Kontakt

 

Publisert 17. jan. 2018 11:09 - Sist endret 8. apr. 2021 07:43