ISAM 2011

6.-10.september 2011 ble den 13. internasjonale ISAM-konferansen arrangert. ISAM står for International Society of Addiction Medicine og ble i år arrangert av Senter for rus- og avhengighetsforskning (SERAF) og fant sted i Radisson Blu Scandinavia sine lokaler i Oslo sentrum.

H.K.H. Kronprins Haakon. Foto: www.kongehuset.no

H.K.H. Kronprins Haakon er konferansens høye beskytter og stod for åpningen av årets konferanse.

Årets motto var ”Addiction: science, politics, realities”. I løpet av 4 dager ble det presentert rundt 120 foredrag og innlegg, noe som betyr en unik mulighet til faglig påfyll fra de fremste i verden.

Konferansen rommer plass til erfarne så vel som nye forskere innen temaet rus og avhengighetsmedisin, og det er en enestående anledning til erfaringsutveksling og til å oppdatere seg på den siste forskningen på området.

I tillegg til de faglige innleggene, vil det var det et omfattende sosialt program rundt hele konferansen. Alt fra morgenyoga og joggetur, terrengsykling i Oslomarka, spasertur langs Karl Johan, omvisning i Holmenkollen og på Bygdøy, til mottakelse og gallamiddag på kveldstid. Konferansen ble avsluttet lørdag ettermiddag med utdeling av priser til beste abstrakt og beste poster.

Publisert 30. mars 2011 15:05 - Sist endret 22. mars 2016 12:55