Passordtjenester

UiO benytter nettsiden passord.uio.no for og passordtjenester

Endre nåværende passord

Dette gjøres på nettsiden passord.uio.no

Glemt passord

Har du glemt passordet ditt er det tre måter du kan få nytt passord på.

• Lokal-IT

Lokal-IT kan skrive ut et nytt passordark til deg. Dette krever personlig oppmøte, og nytt passordark gis kun ut mot fremvisning av gyldig legitimasjon. Vi har lokal-IT kontorer på Rikshospitalet, Ullevål Sykehus og Ahus.

• Passord via SMS

Du kan bestille nytt passord på sms via passord.uio.no.

OBS! Denne tjenesten virker kun dersom du har registrert ditt mobilnummer, samt studentnummer eller fødselsnummer.

• Passordark via post

Vi kan sende et passordark via posten til din folkeregistrerte adresse. Vennligst beregn inntil 5 arbeidsdager pluss postens gang.

Passord virker ikke eller er sperret

Hvis du vet passordet ditt, men ikke har tilgang til kontoen din så vennligst ta kontakt med drift@klinmed.uio.no eller besøk ditt nærmeste lokal-IT kontor. Det kan være forskjellige årsaker til at kontoen din er låst, og vi på lokal-IT kan finne årsaken og iverksette tiltak.

Har du andre spørsmål vedrørende passord, vennligst ta kontakt med drift@klinmed.uio.no.

Les mer om brukernavn, pssord og brukeradministrasjon på UiO.

Publisert 4. feb. 2015 13:55 - Sist endret 21. mars 2018 10:04