English version of this page

Medicinerforeningen

Medicinerforeningen er medisinstudentenes studentforening. Foreningens formål er å være et sosialt tilbud og skape et godt studentmiljø. Siden høsten 2008 har vi drevet studentkjelleren Anestesien.

Medicinerforeningen-logo

 

Medicinerforeningen, MF, er en av landets eldste studentforeninger og ble stiftet så tidlig som i 1829. Foreningen bærer dermed på en lang og viktig historie når den i dag sørger for å samle alle studenter som holder til på og rundt Domus Medica. MF arrangerer sosiale arrangementer som quizer, fester og gallamiddager der aspirerende medisinstudenter, tannlegestudenter, ernæringsstudenter, tannpleiestudenter og fremtidens helseledere alle er like velkomne.

Som regel finner du oss i vår studentpub Anestesien – det naturlige samlingspunktet i kjelleren på Domus Medica. I Anestesien er det alltid gode priser i baren, og aldri tomt på dansegulvet.

Som linjeforening er MF’s ansvar å være den sosiale paraplyforeningen som samarbeider med så mange andre foreninger som mulig, og som inkluderer så mange studenter som mulig. MF arrangerer blant annet hyttetur for nye studenter!

MF-styret består av 16 ivrige medstudenter som frivillig står på for å spre god stemning til så mange som mulig.

Kontakt

Medicinerforeningen

Møt oss på Facebook!

Instagram: @medicinerforeningen

Publisert 26. feb. 2011 18:17 - Sist endret 7. okt. 2020 18:08