English version of this page

Aktuelle saker

• 09 Spennende dager for store og små på Forskningstorget 25. okt. 2018 15:44

To dager hvert år er Universitetsplassen omgjort til et torg med spennende forskningsaktiviteter for alle aldre. Fra fakultetet stilte patologi, nettverk for antibiotikaresistens og Softlab ved Norsk senter for molekylærmedisin (NCMM).

• janna_aitiolehteen_kirsituura_july2018[1] Ekspert i genomikk ved humane immunsykdommer ansatt som ny direktør for NCMM 15. okt. 2018 14:41

Universitetet i Oslo har ansatt dr. Janna Saarela, forskningsdirektør ved Institute for Molecular Medicine Finland (FIMM), den finske noden i det nordiske EMBL-partnerskapet, som ny direktør for Norsk senter for molekylærmedisin (NCMM).

• ncmm_photo_05-kopi NCMM eksternt evaluert 2. okt. 2018 11:30

Norsk senter for molekylærmedisin (NCMM) ble våren 2018 evaluert i regi av Forskingsrådet.

• opera NCMM Network Meeting 2019 26. feb. 2019 11:00

Registration is now open for the NCMM annual network meeting.

• Drs. Elana Fertig & Francesca Buffa 28. feb. 2019 13:30

Dr. Elana Fertig, Associate Professor of Oncology and Applied Mathematics and Statistics Assistant Director of the Sydney Kimmel Comprehensive Cancer Center, Johns Hopkins University, Baltimore, USA, will present the lecture " Uncovering hidden sources of transcriptional dysregulation arising from inter- and intra-tumor heterogeneity."

Dr. Francesca Buffa, Associate Professor, Computational Biology and Integrative Genomics, Department of Oncology, CRUK/MRC Institute, University of Oxford, will present the lecture " In-silico modelling of the tumour microenvironment."

• Dr. Anne-Laure Boulesteix 28. mars 2019 14:30

Dr. Anne-Laure Boulesteix, associate professor at the Department of Medical Informatics, Biometry and Epidemiology of the Faculty of Medicine, Ludwig Maximilian University of Munich, Germany, will present her lecture " A plea for benchmarking and against fishing expeditions with focus on the statistical analysis of omics data."