English version of this page

Aktuelle saker

• irep-image Slik kan livet på Jorden ha oppstått 6. mars 2019 12:19

Forskere ved Norsk senter for molekylærmedisin (NCMM) ved UiO kan ha oppdaget en avgjørende bit i puslespillet det er å forstå livets opprinnelse.

• 09 Spennende dager for store og små på Forskningstorget 25. okt. 2018 15:44

To dager hvert år er Universitetsplassen omgjort til et torg med spennende forskningsaktiviteter for alle aldre. Fra fakultetet stilte patologi, nettverk for antibiotikaresistens og Softlab ved Norsk senter for molekylærmedisin (NCMM).

• janna_aitiolehteen_kirsituura_july2018[1] Ekspert i genomikk ved humane immunsykdommer ansatt som ny direktør for NCMM 15. okt. 2018 14:41

Universitetet i Oslo har ansatt dr. Janna Saarela, forskningsdirektør ved Institute for Molecular Medicine Finland (FIMM), den finske noden i det nordiske EMBL-partnerskapet, som ny direktør for Norsk senter for molekylærmedisin (NCMM).

Arrangementer

• screen-shot-2019-04-17-at-08.54.39 Emma Haapaniemi - Food for Thought: Genome Editing in Medicine 24. apr. 2019 11:30

NCMM group leader will present her research as part of Oslo Science Park's 'Food for Thought' series

• Dr. Pekka Marttinen 25. apr. 2019 14:30

Dr. Pekka Marttinen , Assistant Professor, Helsinki Institute for Information Technology HIIT, Aalto University, Finland, will present the lecture " A Bayesian model of acquisition and clearance of bacterial colonization incorporating within-host variation."

• yaksi-portrait-web Hans Prydz Guest Lecture: Emre Yaksi 3. mai 2019 11:00

Emre Yaksi, Group Leader at the Kavli Institute for Systems Neuroscience/Centre for Neural Computation at NTNU, will give a talk titled: The role of glia-neuron interactions in epileptic seizure generation.