Webinarserie om bipolare lidelser

Bipolarforeningen fikk i 2021 midler til å gjennomføre en webinarserie om bipolare lidelser. Du kan nå se opptak av alle webinarene. 

Foto: Collage av Bipolarforeningens arrangementbilder

NORMENT har i flere år hatt et nært samarbeid med Bipolarforeningen, både når det gjelder forskningsprosjekter og formidling av kunnskap om bipolare lidelser. I 2021 fikk Bipolarforeningen midler fra Stiftelsen Dam gjennom Rådet for psykisk helse, til å gjennomføre en webinarserie på seks webinarer om bipolare lidelser, kalt "BipolarWebinar". NORMENT har vært stolte over å kunne kalle oss medarrangør på disse webinarene. 

Gjennom hele 2021, har Bipolarforeningen satt opp flere webinarer, med fokus på bipolare lidelser og ulike temaområder. Målet for Bipolarforeningen har vært at deltakerne etter hvert webinar skal sitte igjen med konkrete verktøy for mestring, følelsen av at de er del av et fellesskap, og at de ikke er alene med diagnosen bipolar lidelse eller som pårørende. NORMENTs brukerrepresentant har deltatt i prosjektgruppen for webinarserien, og forskere ved senteret har bidratt som foredragsholdere.

Opptak

Under har vi samlet opptak av alle webinarene. Dere kan også finne dem på Bipolarforeningens YouTube-kanal

Bildet kan inneholde: skrift, elektrisk blå, kunst, rektangel, merke.

 

Publisert 14. des. 2021 09:57 - Sist endret 14. des. 2021 09:57