English version of this page

Meld deg på vårens karrièreutviklingskurs

Nå er vårens kurs på Postdoktorprogrammet og Helseinnovatørskolen åpne for påmelding.

Illustrasjonsfoto: Monica Bring Estensen/UiO

Vil du forme din egen karriere, bli bedre på å skrive søknader eller lære mer om innovasjon? Fakultetet har flere karriereutviklingsprogram for deg som ønsker å gi karrieren et løft.

Både Postdoktorprogrammet og Helseinnovatørskolen har flere kurs som går av stabelen til våren. Meld deg på før jul.

Postdoktorprogrammet

Postdoktorprogrammet er et karriereutviklingsprogram som gir støtte til fakultetets postdoktorer og andre forskere i etableringsfasen.

Programmet skal bidra til å skreddersy din akademiske karriere, og forberede deg på komplekse arbeidsoppgaver i og utenfor akademia. Det er et tilbud til ansatte ved UiO og OUS.

Lederkurs 1: Karriereutvikling
På dette kurset har vi fokus på den enkeltes situasjon og karrieremål, og bidrar til bevisstgjøring rundt forskjellige karriereveier både i og utenfor akademia. Hvordan gjøre gode valg, og hvordan balansere karriere og privatliv? Meld deg på før 15. desember!

Kurs: Ekstern forskningsfinansiering
Vil du forbedre dine egne søknader om ekstern finansiering? På dette kurset lærer som hvordan søknader om eksternfinansiering bør struktureres og skrives, og hvordan en god CV bør utformes. Meld deg på før 25. mars 2019!

Helseinnovatørskolen

På Helseinnovatørskolen får du verktøy og kunnskap som hjelper deg å etablere eget selskap eller å ta med ideene dine til allerede eksisterende selskaper. Helseinnovatørskolen kan du søke på selv om du ikke er ansatt ved UiO. så lenge du ellers er kvalifisert.

Kurs 1: Helseinnovasjon og entreprenørskap
På dette kurset lærer du hvordan du kan overføre forskningsresultater til forretningsvirksomhet og hvordan du kan skape innovative tjenester i klinikken. Du møter ledere innen akademia, sykehusene og health care-selskaper. Meld deg på før 21. desember!

Av Monica Bring Estensen
Publisert 4. des. 2018 11:19 - Sist endret 5. des. 2018 08:40