Vi er på Arendalsuka!

Fakultetet presenterer noen få utvalgte temaer under Arendalsuka 2019. Digital helse, stamceller og ensomhet blir tatt opp i arrangementene på M/S Sunnhordland 14. og 15. august.

Bilde av MS Sunnhordland

Arendalsuka er en årlig nasjonal arena hvor aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og folk. Arrangementene fokuserer på debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid.

Vi starter onsdag 14 august med Teknologi for bedre helse: innovasjon og innbyggerstyring, et arrangement der Anne Moen er faglig ansvarlig. Her er vi medarrangører sammen med MN-fakultetet og Digitalt liv.

Torsdag 15. august vil NORMENT og Seraf ta opp temaet Ensomhet: Den glemte faktor i psykisk helsearbeid.

Litt senere på dagen vil  stamceller og behovet for en nasjonal ressursbank behørig belyses i arrangementet Nasjonal stamcellebank - en ressurs for fremtidens medisin. Her er Joel Glovers forskning i fokus.

Arendalsuka finner sted 12. til 17. august. UiOs arrangementer finner du på M/S Sunnhordland, sentralt plassert i Arendals havneområde.

Av Thomas Olafsen
Publisert 21. juni 2019 09:04 - Sist endret 9. juli 2019 14:49