English version of this page

Aktuelle saker - Side 3

Omvising Forskingsparken
Publisert 18. mai 2022 09:45

I Noreg ser vi ofte til andre land når vi snakkar om innovasjon og næringsliv innan livsvitskap. Vi har enno mykje å lære av andre land, men det skjer òg mykje bra i innovasjonsøkosystemet for livsvitskap i Oslo som vi kan vere stolte av, og som andre er nysgjerrige på og vil lære av.

Bildet kan inneholde: væske, vann, drikkevarer, erme, væske.
Publisert 3. mai 2022 15:22

Årsrapporten for 2021 er nå tilgjengelig på nett og kommer snart i trykket form. Årets rapport er den tredje i rekken og byr igjen på et utvalg av all den aktivitet som bidrar til å løse instituttets samfunnsoppdrag.

Bildet kan inneholde: mikrofon, offentlig adresse system, kameratilbehør, duppeditt, mikrofonstativ.
Publisert 3. mai 2022 10:50

Psykopoden og Vaksinepodden er to av podkastene som ble startet av forskere ved Klinmed. I denne saken deler Jan Ivar Røssberg, Gunnveig Grødeland og Even Fossum sine tanker og erfaringer rundt det å formidle gjennom podkast. 

Illustrasjon såkornmidler
Publisert 27. apr. 2022 13:03

Er du en forsker innen livsvitenskap, helse eller teknologi? Har du en innovativ idé til et produkt, en tjeneste eller en teknologi, men trenger hjelp til å videreutvikle den? Veksthuset for livsvitenskap kan hjelpe deg videre. Sjekk vår utlysning av såkornmidler. Vi vil støtte opptil 35 prosjekter. Søknadsfrist: midnatt 24. mai 2022.

Illustrasjon tilskudd studenter.
Publisert 27. apr. 2022 13:03

Er du student innen livsvitenskap, helse eller teknologi? Har du en innovativ idé til et produkt, en tjeneste eller en teknologi, men trenger hjelp til å videreutvikle den? Veksthuset for livsvitenskap kan hjelpe deg videre. Sjekk vår utlysning for studenter. Vi vil støtte opptil 20 prosjekter. Søknadsfrist: midnatt 24. mai 2022.

Ukrainske forskere som har fått muligheter ved UiO sammen med våre forskere ved MED-fakultetet
Publisert 20. apr. 2022 16:11

Tre ukrainske forskere skal jobbe i labene til Charlotte Boccara, Espen Melum og Johannes Hov. De håper at flere miljøer får muligheten til å ta imot gjesteforskere fra Ukraina.

Bildet viser en mann som holder opp et diplom med to sider og en medalje
Publisert 30. mars 2022 11:16

Professoren har i 15 år forsket på ernæring i flere afrikanske land, og også arbeidet for å få frem flere forskere på kontinentet. Nå får Per Ole Iversen pris fra International Research Promotion Council.