English version of this page

Aktuelle saker - Side 3

Bildet kan inneholde: erme, service, engineering, arbeidstøy, vitenskap.
Publisert 30. nov. 2021 09:41

Vegen til betre pasientbehandling, verdiskaping og nye, grøne arbeidsplassar innan livsvitskap og helsenæring går gjennom samarbeid mellom akademia og industri.

Bildet viser flere rekker med mennesker som står i en trapp
Publisert 19. okt. 2021 09:26

Ti studenter fra UiO kan tilbringe to år av medisinstudiet på Sørlandet. Nylig dro fakultetsledelsen til Sørlandet sykehus for samtaler og omvisning.

Personer sitter foran en bygning.
Publisert 13. okt. 2021 10:01

Den nye innovasjonsenheten Veksthuset for livsvitenskap ved MED og MN skal tilby veiledning og verktøy for å hjelpe forskere og studenter med å modne innovasjonsideer i tidlig fase. Enheten skal skape møteplasser mellom akademia og næringsliv og bidra til å styrke samspillet i UiOs innovasjonsøkosystem både internt og eksternt. Slik vil fakultetene bidra til en positiv innovasjonskultur og at mer kunnskap tas i bruk. Veksthuset for livsvitenskap lanseres i februar og åpner dørene i mars 2022.

Bilde av Casado sammen med veileder Jahnsen og biveileder Bækkvold.
Publisert 3. sep. 2021 16:04

Raquel Bartolomé Casado tildeles medaljen for sitt bidrag til ny kunnskap om immunologisk hukommelse i tarmen. Funnene fra doktorgradsarbeidet kan ha betydning for utvikling av orale vaksiner og behandling av tarmsykdommer i fremtiden.