Cutting Edge: Finn din drømmepartner

På Norges største teknologifestival er medisin et hovedtema. Festivalen viser hvordan forskning, teknologi og innovasjon påvirker industri og samfunn. Det er også en viktig møteplass for medisinske forskere og aktører innen livsvitenskap og helseteknologi. 

Bilde av hender

Møt drømmepartneren 24. oktober

Cutting Edge-festivalen presenterer de siste gjennombruddene i forskning, interessante innovasjoner og spennende oppstartsselskaper som har oppstått gjennom norsk forskning. 

I fjor deltok over 1000 personer på festivalen, samt private og offentlige selskaper innen 

Livsvitenskap, Medtech, Mat/Ernæring, Energi, CleanTech, IT med flere.

Gratis adgang for forskere 

Deltagelse på festivalen er gratis for forskere og doktorgradsstudenter fra UiO/OUS som registrerer seg for 1:1 møter med relevante industripartnere. 

Inven2 hjelper deg gjerne med å finne relevante samarbeidspartnere, kontakt lise.rodsten@inven2.com om det er av interesse. 

 

Registrering for matching åpnet 14. oktober, så det er bare å komme i gang. 

Se cuttingedgefestival.no for mer om matchmaking på festivalen. 

Om Inven2

Inven2 er neste generasjons innovasjonsselskap, etablert for å ivareta og videreutvikle norsk nyskaping. Vi bygger bro mellom fremragende forskning og fremtidens industri.

Inven2 er Norges største aktør innen kommersialisering av forskning og eies av Universitetet i Oslo og Oslo Universitetssykehus, Norges største og fremste universitet og sykehus.

Emneord: innovasjon, helseteknologi, Livsvitenskap Av Hanne Bjerknes
Publisert 16. okt. 2019 11:40 - Sist endret 1. okt. 2020 14:02