Bildet kan inneholde: person, panne, nese, smil, kinn.
Publisert 10. mai 2021 11:47

Har du kjent på ensomhet det siste året? Pandemien har tvunget oss til å ikke være sammen med andre. Vi har invitert professor Marit Haldar til å snakke om ensomhet i et bærekraftsperspektiv. Hva betyr det for deg og meg? Seminaret er for alle!

logo, blad på grønn bakgrunn, tekst
Publisert 25. mars 2021 09:24

Being active change agents, students have produced new teaching content and played an important role in dissemination of knowledge and practices, as well as in the development and management of SHE.

jeans, jakker, 4 studenter sitter
Publisert 10. mars 2021 09:04

Jeg ønsker at bærekraft i alle sine former skal være en selvfølgelig del av studiene på Det medisinske fakultet, sier Siri Hundstad, nyansatt leder for arbeidspakken som skal engasjere studenter i SHE.

Bilde av ansiktet til Eivind Engebretsen
Publisert 14. okt. 2020 14:05

SHE som Senter for fremragende utdanning, åpningswebinar 30. oktober, om COVID-19 og SHEs pedagogikk er noen av stikkordene som Engebretsen fremhever i lederartikkelen.

jente og gutt som smiler
Publisert 9. sep. 2020 09:41

– Vi har laget en podcastserie om bruk av smertescoringsverktøy og smertebehandling av barn, forteller medisinstudentene Camilla Gustavsen og David Hui. Episodene er laget for medisinstudentene i undervisningen, men er også aktuelt for alt helsepersonell som skal jobbe med barn, i hovedsak leger og sykepleiere.

Studenter
Publisert 17. apr. 2020 12:05

-Internasjonale studenter faller utenfor krisepakkene og mange har det ekstra tøft. Nå utlyser vi 15 stipendier som retter seg spesielt mot denne gruppen, sier Eivind Engebretsen, visedekan og arbeidende styreleder ved SHE, Senter for fremragende utdanning ved Det medisinske fakultet på Universitetet i Oslo.