Logo, half circle, blue
Publisert 13. sep. 2021 17:06

Eivind Engebretsen er utnevnt til å lede global helse i den europeiske universitetsalliansen Circle U. Hans hovedoppgave blir å utforske grensesnittet mellom global helse og demokrati.

smil, skuldre, svart, hvit
Publisert 24. aug. 2021 13:39

Bærekraftig helse handler om å utnytte kloke hoder og gode innovative løsninger, det handler om likestilling og ikke minst å tilby alle like gode helsetilbud nå og i fremtiden.

Bildet kan inneholde: gjøre, elektrisk blå, magenta, logo, grafikk.
Publisert 17. aug. 2021 16:00

SHE arbeider med en internasjonal forskningsgruppe som ledes av Professor Mona Baker. Formålet er å utvikle ulike prosjekter støttet av Oslo Medical Corpus.

Bildet kan inneholde: person, panne, nese, smil, kinn.
Publisert 10. mai 2021 11:47

Har du kjent på ensomhet det siste året? Pandemien har tvunget oss til å ikke være sammen med andre. Vi har invitert professor Marit Haldar til å snakke om ensomhet i et bærekraftsperspektiv. Hva betyr det for deg og meg? Seminaret er for alle!

logo, blad på grønn bakgrunn, tekst
Publisert 25. mars 2021 09:24

Being active change agents, students have produced new teaching content and played an important role in dissemination of knowledge and practices, as well as in the development and management of SHE.

jeans, jakker, 4 studenter sitter
Publisert 10. mars 2021 09:04

Jeg ønsker at bærekraft i alle sine former skal være en selvfølgelig del av studiene på Det medisinske fakultet, sier Siri Hundstad, nyansatt leder for arbeidspakken som skal engasjere studenter i SHE.

Bilde av ansiktet til Eivind Engebretsen
Publisert 14. okt. 2020 14:05

SHE som Senter for fremragende utdanning, åpningswebinar 30. oktober, om COVID-19 og SHEs pedagogikk er noen av stikkordene som Engebretsen fremhever i lederartikkelen.