Bilde av ansiktet til Eivind Engebretsen
Publisert 14. okt. 2020 14:05

SHE som Senter for fremragende utdanning, åpningswebinar 30. oktober, om COVID-19 og SHEs pedagogikk er noen av stikkordene som Engebretsen fremhever i lederartikkelen.

jente og gutt som smiler
Publisert 9. sep. 2020 09:41

– Vi har laget en podcastserie om bruk av smertescoringsverktøy og smertebehandling av barn, forteller medisinstudentene Camilla Gustavsen og David Hui. Episodene er laget for medisinstudentene i undervisningen, men er også aktuelt for alt helsepersonell som skal jobbe med barn, i hovedsak leger og sykepleiere.

Studenter
Publisert 17. apr. 2020 12:05

-Internasjonale studenter faller utenfor krisepakkene og mange har det ekstra tøft. Nå utlyser vi 15 stipendier som retter seg spesielt mot denne gruppen, sier Eivind Engebretsen, visedekan og arbeidende styreleder ved SHE, Senter for fremragende utdanning ved Det medisinske fakultet på Universitetet i Oslo.