SHE-nytt uke 4

Godt nytt år! Vi ser fram til et spennende semester.

Logo, grønn, menneske inni bladet

Utdanning

• Utlyste studentstipender med frist 5. februar 2021

• Kristin og Eivind har avholdt det første elektive kurset i regi av SHE og Helsam for master og medisinstudenter. Tema var kunnskap, makt og bærekraft på helsefeltet. Stor interesse for kurset med 36 påmeldte studenter.

SHEs arbeidspakker

Arbeidspakke 3:

Arbeidspakke 5:

• Intervju med søkere til å lede SHEs arbeidspakke 5 studentinvolvering foregår i uke 5

Forskning

SHE er med i prosjektet Digital health and rights i samarbeid med Graduate Institute Geneva, KELIN, STOPAIDS, og Global Network of People living with HIV (GNP+). Tony Joakim Sandset representerer SHE.

Publikasjoner

Sandset, T., Heggen, K. & Engebretsen, E.:  Sustainable Sexual Health: Analysing the Implementation of the SDGs. Published December 21, 2020 by Routledge.

Doktordisputas Carolina Borges Rau Steuernagel 25. januar 2021 kl. 12.15 på Zoom:

“Evidence in Practice: The case of lesbian health invisibilities in Brazil”. Carolina er en del av forskergruppa KNOWIT.

Publisert 2. feb. 2021 08:43 - Sist endret 2. feb. 2021 08:48