Oslo vil premiere din forskning - Student med god oppgave?

Forsker du på noe som påvirker Oslos byutvikling? Da kan du stikke av med en premie på 220 000 kroner.

Kunnskap Oslo lyser ut 220 000 kroner i premier til beste forskningsarbeider med Oslo-tematikk i 2012. Premiene er en gave fra Oslo kommune og skal tilgodese forskning som er av strategisk interesse for byens utvikling.

Nå kan du foreslå hvem som bør vinne premien, slik at UiO kan fremme forslaget for Kunnskap Oslo.

Husk å gjøre dette før 4. februar 2013 klokken 12:00.

Send forslaget på e-post til Lene Fosshaug i Studieavdelingen ved UiO.

Student med en god oppgave?

Studentoppgaver som foreslås må ha oppnådd karakteren A eller B.

Studenter kan selv foreslå eget arbeid. Det må da medfølge en skriftlig anbefaling fra studentens veileder.

Kategorier for prisene

• De to beste godkjente bacheloroppgavene levert i 2012 av bachelorstudenter premieres med hver 10 000 kroner.
  • De to beste godkjente masteroppgavene levert i 2012 av masterstudenter premieres med hver 50 000 kroner.
  • Det beste forskningsarbeidet publisert i 2012 av vitenskapelig ansatt(e) premieres med 100 000 kroner.

Temaavgrensning

• Befolkningsvekst, som utfordring og ressurs for politisk styring og økonomisk, sosial og kulturell utvikling.
  • Flerkulturelt fellesskap, som utfordring og ressurs for politisk styring og økonomisk, sosial og kulturell utvikling.
  • Innovasjon, verdiskaping og byens evne og vilje til forvaltning av talenter og kunnskapsmiljøer.
Publisert 3. jan. 2013 12:47 - Sist endret 9. nov. 2017 14:55