Fest, stand up og konsert

Det er tid for fest! Bli med på 200-årsfeiring 12. september.

Konsert, stand up og skjenkepunkter både her og der - bli med på festen! Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Programmet er spekket med høydepunkter.

Fredag 12. september er det studenter og stipendiaters tur til å feire fakultetets 200 år.

Gre håret og ta på deg danseskoa, putt studentkortet i lomma og vips - du er klar for en kveld med heftig musikk, stand up, mat og drikke og ekte bursdagsfeeling.

Ta med følge - og møt opp tidlig!

Selv må du vise student- eller ansattkortet ditt for å komme inn på festen, men du kan ha med en person som følge. Ta med deg daten, mora di eller yndlingsnaboen din og bli med på festen - vi lover deg at den bli bra!

Det er begrenset plass, så du bør være tidlig ute for å sikre at du får med deg hele programmet. Moroa begynner klokken 19:00.

Musikk, humor og bar

Skjenkebevilgningen er utvidet, så det vil være flere serveringspunkter rundt omkring. Det blir stand up i Store auditorium, konserter i Anestesien og rett og slett dansing natten lang. Og skulle du bli sulten - ikke fortvil, det er mulig å kjøpe mat!

20:00: Stand up, Store auditorium

• Pluto
  • Jonas Kinge Bergland
  • Jonna Støme
  • Vidar Hodnekvam

22:00: Konserter, Anestesien

• Bungalows Creek
  • Lady Moscow
  • Onkel P & De Fjerne Slektningene

Det er gode muligheter for å svinge seg litt til heftige rytmer i kantina fra klokken 20:00 og utover natten.

Hvor og når?

Sted: Domus Medica. Benytt hovedinngang A fra Sognsveien 9.

Tid: 12. september klokken 19:00.

Av Marianne Baksjøberg
Publisert 29. aug. 2014 14:12