Mat og magefølelse

Kan vi spise oss friske - eller syke? Og hvordan påvirker maten vi spiser kroppen vår?

Glutenfri mat er en nødvendighet for personer med cøliaki. Men nå kaster også friske personer seg på bølgen av glutenfrie matvarer. Hvorfor?

Glutenfri mat er en nødvendighet for personer med cøliaki. Men nå kaster også friske personer seg på bølgen av glutenfrie matvarer. Hvorfor? Illustrasjon: Colourbox.com

Kan vi spise oss friske? Er glutenfri meny veien til et liv uten mageplager? Hva er det egentlig som skjer i de åtte meter lange tarmene våre når vi spiser?

Bli med på lørdagsseminar!

Ta turen til Gamle festsal 24. mai kl. 13.00 og få svarene. Noen av våre ypperste fagpersoner deler sin kunnskap med oss, og inviterer til samtale.

Velkommen til gratis foredrag!

Program

Møteleder er førsteamanuensis Knut Lundin.

Følg med på oppdateringer om hva foredragsholderne skal fortelle om på seminaret Mat og magefølelse på jubileumssidene våre.

Av Marianne Baksjøberg
Publisert 7. mai 2014 13:26 - Sist endret 9. nov. 2017 10:57