Studenter på sykehus
Publisert 19. okt. 2015 10:44

Tverrfaglig undervisning på UiO og HiOA får oppmerksomhet i Sykepleien. Det tverrfaglige teamtreningskurset for medisinstudenter ved UiO og sykepleie- og anestesisykepleiestudenter ved HiOA gjennomføres hvert halvår.

Foto av person som fyrer en joint
Publisert 18. aug. 2015 13:02

Brukermedvirkning – hva innebærer egentlig det i praksis? Nytt undervisningsopplegg skal gjøre dette klarere for medisinstudentene.

Publisert 23. juni 2015 08:21

Kjenner du noen som bidrar til god kvalitet og innovativ tenkning i utdanning? Nå kan du foreslå kandidater til fakultetets priser for kvalitet og innovasjon i undervisning og utdanning.

Faksimile av kronikken i avisa Klassekampen.
Publisert 7. mai 2015 09:09

Det ropes varsko om overutdanning i helsesektoren. Men kanskje ligger problemet et helt annet sted. Les kronikken fra studiedekan Kristin Heggen og instituttleder ved Helsam Nina Vøllestad.

På bildet av Arbeidsutvalget (AU) er det bak fra venstre: Knut Frydenlund, Torgeir Lebesbye og Runar Mæland Foran fra venstre: Tina Alvær og Marianne Andenæs
Publisert 20. mars 2015 11:54

27 studenter skal velges til Studentparlamentet. Husk å bruke din stemme 23.-27. mars!

Publisert 13. mars 2015 18:09

UiO arrangerte Åpen dag på Blindern 12. mars til stor interesse fra elever fra videregående skole. Klinisk ernæring og Helseledelse og økonomi ble godt besøkt av nysgjerrige.