Publisert 27. okt. 2016 09:56

Christine Henriksen og Hilde K. Brekke tildeles prisen for innovasjon i bachelor- og masterutdanningen for deres kreative og innovative arbeid med utvikling av undervisningstilbudet ved det nyetablerte Senter for klinisk ernæring.

Publisert 26. okt. 2016 08:45

Professor Jonn Terje Geitung underviser i bruk av ultralyd for medisinstudenter på Akershus universitetssykehus. Til våren står ultralyd på timeplanen.

To sykepleiere i uniform på sykehus
Publisert 17. feb. 2016 15:42

På master i avansert geriatrisk sykepleie får studentene mer enn 400 timer med veiledet praksis. Shima Teramoto og Gro Nagel synes det er nyttig å være i praksis sammen, siden de har ulik bakgrunn fra sykehus og kommunehelsetjenesten

Portrett
Publisert 9. feb. 2016 12:33

Masterstudent Marthe Kristin Nereng skal være en uke i praksis ved en poliklinikk i Baltimore. Avdeling for sykepleievitenskap har fått midler fra SIU til praksisutveksling til USA. På denne måten får studentene verdifull erfaring og inspirasjon til å utvikle den nye rollen som avansert geriatrisk sykepleier i Norge.

Publisert 1. feb. 2016 10:51

Masterstudenter i avansert geriatrisk sykepleie har hatt en ukes undervisning med Carrie Perfetto fra Baltimore, som har mer enn 20 års erfaring i å veilede denne type studenter. Hun kombinerer teori fra ulike fagfelt med inngående praktiske øvelser for å heve kompetansen hos sykepleiere som følger opp og har ansvar for eldre pasienter med sammensatte helseproblem.

Sverre Grepperud med utregning på tavle
Publisert 26. jan. 2016 13:30

Utvikle deg som leder og få en formell lederutdanning skreddersydd for helsetjenesten. Master i helseadministrasjon ved UiO gir bred og solid kunnskap til å utøve ledelse i helsetjenesten. Fra høsten 2016 er undervisningen samlingsbasert.