Bildet kan inneholde: begivenhet, moro.
Publisert 20. nov. 2019 10:44

Hvorfor oppleves tilbakemeldinger forskjellig for studenter og lærere i medisinstudiet? UiO inviterte til nasjonal workshop for studenter, undervisere og ledelse med UiB, NTNU, UiT.

Tre unge studenter ved siden av hverandre
Publisert 21. juni 2019 13:47

Har du en eller flere praksisplasser til våre studenter? Meld inn praksisplasser og forbered medisinstudentene på jobben som lege.

− Jeg håper at vi kan tilby våre studenter mange spennende praksisplasser i januar - og i årene fremover, sier Elin Olaug Rosvold, prodekan for medisinstudiene ved UiO.

Christoffer Aam Ingvaldsen er vinner av vårens undervisningspris. Her med diplom og blomster på Rikshospitalet like etter utdelingen.
Publisert 28. mai 2019 08:55

Klinisk stipendiat Christoffer Aam Ingvaldsen er vinner av Undervisningsprisen våren 2019. – Som ung foreleser er jeg overveldet av å bli trukket frem av Oslos avgangskull på denne måten, sier han.

lege og to medisinstudenter undersøker armen til en pasient
Publisert 9. mai 2019 17:10

Medisinstudentene får nå fordypningspraksis mellom termin 1 og 2 i modul 8. Praksisen blir i januar for høstkullet og mai/juni for vårkullet. Fakultetet stiller med tilbudstorg over praksissteder.